16 april 2007

Våryra på Scrappakalja!

Vi har fått in massor av coola mönstrade brads, vad sägs om tigerränder, hundben och schackrutor? Du hittar dem under dekorationer - brads - runda (inte hundbenen, de ligger direkt under brads).

Vi har även fått hem nya knappar, både genomskinliga och figurformade. Och kolla våra "start-ups" - vita plastbrickor som du målar och dekorerar som du vill!

Missa inte heller våra fina overlays/transparancies (dekorationer - overlays) och alla nya band! Nytt är också att vi kommer att ha månadspaket med band. Maj månads tema är "våren" och du beställer genom att lägga bandpaketet i varukorgen (senast 25:e april) och så skickas det separat i början på maj. Priset är 50:- och värdet (inklusive frakt) är minst 60:-.

Sist men inte minst har vi en rabattkampanj i webshopen just nu: handla för 300:- så får du 10% rabatt, och handla för 500:- så får du 15% rabatt! Gäller alla beställningar till och med 25:e april. Skriv i meddelanderutan hur du hittade vår webshop så får du rabatten!
Kom ihåg att inte betala något förrän du fått vår personliga bekräftelse så att vi kan dra av rabatten, lägga på fraktkostnaden och eventuellt justera priset om någon vara just tagit slut.

Stäng av datorn och gå ut och njut av vårsolen nu!

Varma vårhälsningar,
Linda, Kerstin och Marie
Scrappakalja HB
www.scrappakaljaswebshop.se

Inga kommentarer: