26 april 2007

Nyhetsbrev från SODAK

Nu börjar det verkligen bli vår! Här på Orust slår träd och buskar ut sina små löv och idag hittade jag blommande tulpaner i rabatten!

GarnGlad har kommit med ett nytt kit; den här gången med drag av Styvmorsvioler. Kanske associerar Du till nåt helt annat. Prenumeranterna har troligen redan fått det i sina brevlådor och nu finns kittet ute i butiken. Välj och vraka bland detta och tidigare kit. Garnerna kan användas till mycket annat än kort och Scrap-layouter! Jag vet att de används till Lappteknik, nålfiltning mm. Det finns nu en ny variant av Prenumeration, där 3 månader automatiskt förlängs med tre nya.

Kurs i landskapsmåleri är nästa evenemang som är inplanerat; 14-16 september på Tofta Gård, Orust.

OrustScrap gick av stapeln för knappt två veckor sen; TACK ALLA som kom, alla som stöttade och alla som vill komma igen! Vi var 22 glada tjejer i blandade åldrar som pysslade i 12 härliga timmar! KANSKE kan det bli en sommarträff i juli trots allt, och vi vill gärna göra en julkortsträff i November - låt oss suga på detta lite. Vill någon vara med och hjälpa till, eller ses i mindre sammanhang, är det bara att skriva några rader, eller ringa!
Hör av Dej med frågor eller kommentarer, ris eller ros.

Njut av värmen och solskenet!
Hälsningar
Karin
SODAK HB
Karin & Sten-Ove Dahllöf
Myrebacken 221472 96 VAREKIL

www.sodak.se

Inga kommentarer: