27 april 2007

Nyhetsbrev från ScrapGift Corner

Nu har vi fått hem helt underbara papper, chipboards, brads och rubons från Delish Designs! Hittills är vi ensamma om att sälja deras produkter här i Sverige! De är ljuvliga... se själva på vår hemsida.

Vi har även fått hem massor av andra nya roliga saker och i slutet av denna veckan eller i början av nästa kommer ännu mer. Bla kommer då flera lådor med varor från Daisy D's och Chatterbox mfl.

QK Squeeze finns åter i lager samt påfyllning av dies.

Mycket nyheter med andra ord och det firar vi med FRI FRAKT på alla ordrar över 200:- gjorda from onsdag 25 april t om söndag 29 april.

Vi vill även påminna om vår Spillbitsdag den 5 maj, Minialbumsdagen den 10 maj och Receptkvällen den 29 maj. Än finns ett fåtal platser kvar om Du ännu inte anmält dig.

Under sommaren kommer Du även att kunna lära dig grunderna i Scrapbooking till "sommarpris". Mer information om det finns att hämta i butiken. Kan du inte hämta det själv, ring/maila så skickar vi det till dig.

Kika gärna i vår Blogg där vårt DT visar tips och idéer. http://scrapandgiftcorner.blogspot.com

Vill Du besöka oss här på nätet hittar Du oss på http://www.scrapandgiftcorner.se

Vill Du besöka oss i vår fysiska butik finns vi på Kålgårdsbergsgatan 7 i Uddevalla. Öppet mån-Fre 11-18 lör 11-14OBS! From Midsommarafton har vi endast öppet tis-fre 11-17.30Webbutiken är dock alltid öppen som vanligt!

Välkomna!Susanne med personal

Inga kommentarer: