23 april 2007

Nyhetsbrev från Scrapbook etc.

Visst är denna årstiden fantastisk? Min absoluta favorit! Allting känns nytt och fräscht, sommaren står och lurar runt hörnet. Underbart! Hoppas du haft en bra påsk och passar på att få så mycket solljus som möjligt.Tack till alla våra kunder som kom och hälsade på i vår monter på mässan sista helgen i mars! Det var en härlig helg, och jag hoppas ni fick se en massa kul nya saker!

För er som inte hann komma förbi så släppte vi ett par fantastiska nyheter:Imagepac stämpelkit för hemmabruk – gör dina egna clear stamps av vilken bild som helst, ritad, scannad eller fotograferad – bara med hjälp av detta kit och en 60W glödlampa! Ja, det låter för bra för att vara sant, men det funkar utmärkt. Gör dina egna provstämplar, fotostämplar, texter – möjligheterna är oändliga! Av ett startkit kan man tillverka upp till 100 små stämplar, introduktionspriset är 1.395:- och de finns på lager nu.

DoubleDo stansmaskin och stansar (dies) för både utskärning och embossing. Kompatibel med alla kända märken på marknaden – och till ett mycket bättre pris! Vi sålde slut på nästan alla dies på mässan, och alla maskiner... Men en ny leverans är på väg! Double Do introduktionspris är 495:- för maskinen, 45:-/stans. Det finns flera olika typer av alfabet, och dessa finns t.ex. med 4 bokstäver på varje stans för 45:-/stans. Alltså 315:- för ett komplett alfabet (versalt eller gement)! Siffror finns såklart oxå. Och en massa olika figurer! Be gärna om en demonstration i butiken!

Papper och dekorationer från tyska Rayher har vi tagit hem. Dessa scrapbooking-papper är lite mer europeiska i sin design; oerhört vackra fotobilder och även mycket annorlunda mönster – inte bara blommor, prickar och ränder... Detta har jag fått många önskemål om från er kunder genom åren; lite mindre USA-inspirerade papper som tillltalar oss här i Europa mer. Jag blev jätteglad när jag hittade dessa papper, och nu finns de i butiken!

Den 26 maj har vi långlördag i butiken, och det gäller alla butiker på hela Danska vägen! Vi har öppet från 11 till 18 och kommer att ha en masssa specialpriser och överraskningar i butiken! Lejonet & Björnen fyller 30 år, så du kan skicka dit familjen attt inhandla glass medan du själv gör nåt roligare... ;-)

Den 31 maj kommer pennspecialisten Lotta till butiken och visar vad man kan göra med Zigs Brushables-pennor. Alla kan vara konstnärliga även om man inte tror det! Hon kommer att sitta i butiken från kl 15-18 och visa en massa spännande idéer och tekniker. (Dessutom är hon med och håller en del av fortsättningskursen på kvällen för er som vill fördjupa er i ämnet...)

Kurser och maraton ska vi såklart ha även i vår, vi kör på som vanligt ända in i mitten av juni! Vi har en del nya kurser: Den 2 och 31 maj har vi 2 helt nya fortsättningskurser. Dessa är ju alltid lite "hemliga" och vi visar olika saker varje gång, men så mycket kan jag avslöja som att vi kommer att kladda med färg och "doodla"...

Den 7 juni har vi för första gången en Skrivarkurs ("Journaling") - vad ska man egentligen skriva i sitt album? Alltså inte HUR man Kalligraferar eller Textar snyggt - detta har vi kurs i 29 april (Cat kalligrafi) samt 9 maj - utan VAD man ska skriva. Det finns en massa tips för hur man kan tänka och underlätta för sig själv, hur man kommer igång och vad som är viktigt att komma ihåg. Det kanske inte alltid är det vi tror...

Ett sommarmaraton hinner vi oxå med - den 16 juni ska vi ha kul 9 timmar i sträck! Är vädret bra blir det dessutom picknick utomhus.

Kurser vår & sommar 2007:

25 april Baskurs Scrapbook (fåtal platser kvar!)
29 april Kalligrafi * kl 10-14 (fåtal platser kvar!)

2 maj Fortsättningskurs Scrapbook
3 maj Baskurs Scrapbook
9 maj Textning *
15 maj Baskurs Scrapbook
22 maj Korttillverkning med stämplar *
26 maj Långlördag! Öppet kl 11-18!
29 maj Baskurs Scrapbook
31 maj Fortsättningskurs Scrapbook

7 juni Skrivarkurs ("Journaling")
12 juni Baskurs Scrapbook
16 juni Sommarmaraton! Kl 15-24
19 juni Simple Scrapbooking *

Kurserna hålls på Danska vägen 81-83 kl 19-21, om inget annat anges. Till baskurserna i Scrapbook tar du med 6-10 foton, och vi vill veta vilket tema du har på dina foton. Till fortsättningskurser tar du med 10 foton du är beredd att "leka" med, dvs klippa, riva & skära i. Till kurser märkta med * behöver du inte ta med något alls. Allt material ingår i priset, och fika blir det (bara vi hinner...)! Kurspris de flesta kurser 275:-, Maraton & Kalligrafikurs 350:-. Barnkurs är för barn mellan 7-12 år och kostar 175:-. Avbokning senare än 2 dagar före kurstillfället betyder alltid 175:- i avgift.

Reglerna för scrap-maraton den 16 juni är enkla: Vi scrappar ihop från kl 15 fram till midnatt, 350:- inkluderar välkomstkit, dricka, snacks, mat och fri tillgång till alla våra verktyg som stansmaskin, skärmaskin, embossingverktyg, saxar, stansar, mallar osv. under kvällen. Du tar med eget material (papper, lim, pennor, stickers etc) eller köper i butiken. Vi har alltid extra stora rabatter under hela kvällen. Glöm inte ta med fotona!!! Som alltid begränsat antal platser, så först till kvarn...

Butiken har stängt dessa datum i vår & sommar:
1 maj (är ju helt enkelt 1 maj)
17 maj (Kristi flygare)
5-6 juni (Svenska flaggans dag)
22-23 juni (Glad midsommar!)
Vecka 28, 29 & 30 (Semester)

För övrigt öppet precis som vanligt tis-fre 10.30-18, lördagar 11-14.

Scrappa lugnt i vårsolen!
GiselaSCRAPBOOK etc.
Danska vägen 81-83416 59
Göteborg031-19 21 00
www.scrapbook.se

1 kommentar:

Anna.S sa...

Hej!
Ville bara tipsa om en nyöppnad web-butik jag hittat.

www.scrapmoment.com

"Här hittar du roliga, annorlunda tillbehör och material för scrapbooking och kortmakeri."

Fina grejer!