25 april 2007

Nyhetsbrev från Stämpelhuset

Hej!

Nu är det äntligen vår! Solen värmer och blommorna tittar upp i rabatten. Enda nackdelen är väl alla nyutslagna blad och pollen som ställer till med besvär för alla alergiker.

Låt dig inspireras av våren när du gör ditt tävlingsbidrag till mars och april månads skiss som ska vara inne senast den 1 maj. Hmm, mycket konstig dag vi valt eftersom posten inte delas ut då. Det innebär ju att du har en dag tillgodo när du ska skicka in ditt bidrag. Lycka till!!
För mer information om tävlingen gå in på hemsidan och kika under rubriken pågående tävling.

Vårt ettårs erbjudande med egendesignade stämpar är förlängt till 30 april, så om du inte redan har beställt stämplar till det oemotståndliga priset 250:- för 10 st omonterade stämplar, så finns det lite tid kvar.
Detta gäller bara omonterade stämplar med ord. pris från 20:- - 48:-/st (53:- - 75:- räknas som två stämplar om du vill välja någon sådan). Gäller inte omonterade stämplar i set och egendesignade stämplar. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker dock längst till 30 april. Vi drar av rabatten i den personliga bekräftelsen som du får.

Glöm inte att vi har sista stopp datum för egendesignade stämplar den 4 maj för leverans i mitten-slutet av maj. Du har väl inte missat att vi tillverkar handgjort av stämplar, med ditt namn på. Kika in på hemsidan under rubriken Stämplar och sedan under rubriken Designa din egen stämpel.

Snart kommer en förhandstitt på de nya stämplarna som kommer i slutet av maj. Så håll ögonen öppna!

Galleriet är uppdaterat med mycket fint! Kika in så får du se.

Har du frågor eller funderingar så hör av dig till oss!

Mvh

Oss på Stämpelhuset

www.stampelhuset.com

Inga kommentarer: