09 mars 2007

Nyöppnat!

VI har fått mail från Linda och Micke på Belimi Designs. Så här skriver de:

ÄNTLIGEN!
Härmed förklarar vi Belimi Designs Webshop öppnad!
Vi hoppas att du kommer att trivas här i vår lilla butik i cyberrymden - men glöm för all del inte att du även kan komma in och handla direkt över disk i vår butik i Norberg i Norra Västmanland (mitt emellan Fagersta & Avesta)!

Under de kommande dagarna kommer vi att fylla på med lite nya kursdatum och andra aktiviteter nu inför våren, och vi hoppas att få träffa många av er här på plats och runt om i Sverige på olika mässor och annat!

Specialerbjudanden till och med måndag 12:e mars:
5 st Fluid Chalks för 100 kr! (ord. pris 110:-)
5 st Ancient Page-dynor för 150 kr! (ord. pris 160:-)
3 st Distress-refiller för 150 kr! (ord. pris 165:-)
Rabatt dras av i betalningsanvisning, skulle viss artikel/färg råka ta slut hör vi i så fall av oss så du får möjlighet att byta mot annan! Tack för allt stöd och all support så här långt - nu kör vi så det ryker!



Vill du veta mer om Belimi? Här kommer lite info:

Allt började med vårt egna motivstämpelmärke som hade arbetsnamnet SPIRA Creations, men när vi kom så långt som till Bolagsverket var vi tvugna att tänka om. Det blev då istället Belimi Design där Belimi står för Bella, Linda och Micke. Vi, Linda och Micke, är de som driver företaget och Bella är vår dotter.

Belimi Design består både av en webbutik och en vanlig butik där du kan handla över disk! Vi finns i den gamla bruksorten Norberg i Norra Västmanland alldelespå gränsen till Dalarna. Butiken ligger på Engelbrektsgatan 59, mitt emot apoteket. Parkera vid Ica, gå runt byggnaden så ser du!

Till allra störst del är det Linda som gör gör våra stämpelmotiv och handgjorda kort till försäljning,men förhoppningsvis kan vi så småningom utvidga bredden på sortimentet ytterligare!

Välkommen in!

Inga kommentarer: