04 mars 2007

Nyhetsbrev från Scraphuset

Helena på Scraphuset skriver:

Hoppsan vad tiden går, det är redan 1 mars. Runt om i landet har sportlovet varit eller är i full gång just nu. Nästa vecka har vi här i Övik sportlov. Hoppas att ni är aktiva o tar mycket foton som kan scrappas senare :-)Här i Scraphuset händer det grejor hela tiden. Varje vecka strömmar det in paket med både påfyllning av varor som tagit slut samt även nyheter.

Nyheter
Bara för att nämna några nyheter/påfyllningar så har detta kommit in i shopen: Distress Ink refill samt Glossy Accents från RangerKnappar o clearstamps o böcker från Autumn LeavesOlika dekorationer samt tillbehör från Making MemoriesChipboards (alfabet o clockdetaljer) från Heidi SwappDies till både QuicKutz samt Revolution

Prishöjning - QuicKutz
Till följd av prishöjning från min leverantör på QuicKutz så kommer samtliga QuicKutz varor prishöjas inom kort. Vill du handla till nu gällande priser så är det bäst att du skyndar dig...

Skissutmaning
En ny härlig skiss ligger i galleriet för mars månad, denna månad är det Anna som gjort skissen. Vinsten är ett presentkort på 150:-. Vinnare i februari månads skissutmaning presenteras inom kort på hemsidan, vinnaren kontaktas även via mail.

Pysselträff
Lördag o söndag v 11 (17-18/3) är det återigen dags för pysselträff i Ängetskolans matsal. Ditt deltagande är kostnadsfritt. Mat ordnar du själv under helgen, pizzerior samt en ICA affär finns i närheten. Det kommer att bli utlottningar, skisstävlingar under helgen. Det är jättekul att så många redan har anmält sig men det finns plats för ytterligare anmälningar - välkommen att anmäla dig.Du anmäler dig genom att maila till Scraphuset, ange namn, e-mail samt mobilnr vid din anmälan.

Vinnare månadsutlottning
Mars månads vinnare blev: Linda Andersson från Överhörnäs. Grattis från oss på Scraphuset - din vinst kan avhämtas inom kort.

Leveranser - viktigt
Just nu strömmar det in mängder med ordrar i shopen, vilket naturligtvis är jättekul. Detta i kombination med varor som ska plockas upp, prismärkas samt läggas upp i shopen gör att det numera tar längre tid att packa din order och skicka den.Jag ber om din förståelse för detta då jag driver Scraphuset på min fritid, på sidan om mitt ordinarie arbete. För att jag ska hålla i längden (dvs orka med) så kan du inte förvänta dig att få din order "dagen innan" beställningen lagts.

Välkommen in o titta i shopen!~

Helena~

Inga kommentarer: