11 mars 2007

Nyhetsbrev från Magdas

Hej alla!
I dag kan jag berätta att vi fått hem de fantastiska kollektionerna frånBasic Grey. Mönstrade papper och garn. Vi har även fått hem nya rub-ons från Basic Grey, precis lika fina som tidigare kollektioner. Vi har också fyllt upp med sådana som varit slutsålda. Vi har fått hem fler kollektioner från Dream Street paper, böcker från Autumn leaves, flourishes och swirl clearstamps, akrylfärger..

Nu ger vi er också möjlighet att prova och se hur fina och användbaraQuicKutz die cut figurer och alfabeten är. För en tia får ni en förpackning med QK figurer. Vi har dessutom gjort en större beställning på just QK dies och alfabeten som vi hoppas få hem inom ett par veckor. Inklusive stanstången Squeeze. Stansmaskinen Revolution har vi flera hemma redan nu till ett mycket bra pris.

Intresset för papperen från Sassafras lass har varit stort, vilket är förståeligt. De är verkligen härliga! Men som ni vet behöver ni aldrig riskera att något ni beställt visar sig vara slut. Hos oss finns allt hemma, utom sådant som det uttryckligen står slutsålt på.

Vi har öppnat kategorin Det allra senaste! i shoppen. Nu kan du snabbt se om det har dykt upp något intressant. Vi lägger dock bara ut några aptitretare, så det lönar sig att klicka runt i shoppen då och då.

Ha det så bra allihop, och titta gärna in i shoppen och njut av DesignTeamets nya alster! Bland annat har Karin scrappat på Tema Bröllop, missa inte det.

Inga kommentarer: