30 mars 2007

Nyheter från Sodak

Karin på Sodak skriver till oss:

Hej!

Idag har vi haft en härligt solig dag - en glass utomhus i solen blev det för min del till eftermiddagsfika idag - LJUVLIGT! Hoppas solen skiner även på dej.

GarnGlad har kommit med ett nytt kit; Alladin är namnet. Prenumeranterna har redan fått det i sina brevlådor och nu finns kittet ute i butiken. Det finns några kvar, men inte jättemånga för ett par av garnerna var "specialare" som jag inte får tag på igen... När kitten tar slut är de slut helt enkelt! Och du; du har väl inte missat att det nu finns en prenumerationsvariant där det ingår bobiner?! Bobiner i plast, syrafri, som passar scrappare. MEN garnerna kan användas till mycket annat än kort och Scrap-layouter! Jag vet att de används till Lappteknik, nålfiltning mm. Vad använder DU garnerna i kitten till? Maila jättegärna bilder! Kort och LO's är också välkomna; man kan inte få för mycket inspiration :-)

Nu närmar det sej - OrustScrap 14/4 är inte långt bort! Det finns ännu ett fåtal platser kvar - anmäl dej senast 31/3!!! (Sen behöver vi beställa mat etc.)
SODAK/GarnGlas kommer såklart liksom Kicki's Pyssel med butik! Vi håller ännu tummarna för att Maria/Collage Scrapbooks hinner med att komma mitt i deras flytt till det nya huset.
Vad gäller?
14 april i Stala Församlingshem, Orust Kl 10-22
Kostnad: 200 kr - då ingår fika, dricka, frukt & godis samt lunch. Blir vi hungriga framåt kvällen beställer vi pizza till självkostnadspris.
Sista anmälningsdag: 31 mars!!!! (Obs!)
- dock först till kvarn, begränsat antal platser! Det blir väntelista när platserna är slut.

De anmälda som har betalat i tid får ett mail med info om träffen veckan innan vi ses.

Klara sponsorer till träffen:
HobbyHuset
Minneskatten
ScrapAddicted
Forma Hantverk
My Stamps/Card of Maria
Scrapperiet
Handstämplat Etc
Kicki's pyssel
Inky Wings
Scrapshoppen
Kortmakaren
Scrappakalja
Scraphuset
Pysselgården
Erikas stämplar
Collage Scrapbooks
Stämpelboden
SODAK/GarnGlad
Massor av godsaker kommer det alltså att bli; fina priser i både tävlingar och utlottningar! Varmt välkommen!

Kurs i landskapsmåleri blir det även i år; i september på Tofta Gård, Orust. Vill du ha mer detaljer så hör av dej, så får du informationen så snart den är klar! Några små detaljer kvarstår men snaaaaaaart är det dags!

Utförsäljningen av kort- och scraptillbehör är slut men det finns lite annat smått och gott kvar i utförsäljningskategorin i butiken! Passa också på att fylla på med nya färger och papper/dukar inför utomhus säsongen, se över dina penslar osv - det är en härlig tid som börjar nu!

Hör av dej med frågor eller kommentarer.

Njut av solskenet!
Hälsningar Karin

SODAK HB
Karin & Sten-Ove Dahllöf
Myrebacken 221
472 96 VAREKIL

Inga kommentarer: