12 mars 2007

Nyhetsbrev från Papp och Scrap

Det har kommit in en massa nytt:
Foam bokstäver från American Crafts, dom kan du även använda för att göra egna stämplar. Shimmer kit från MM och deras ready to glitter, det ligger 4 ark i varje föpackning
Akrylfärger från MM silver, guld, Pearl och paint kit love 2 bara för att nämna några.

Kan vi få för många chipboard? Näää det kom från Cherry art, alfabet, floral och directions. Och så från Prima, och naturligtvist från American Crafts.

Sjörövare papper är det många som har efterlys, nu finns det inne från *Rusty Pickle * och även deras underbara *Princess Bride, **dom är *dubbelsidiga.
Mini Brads i alla möjliga färger från MM 100st i varje förpackning runda och blommor.

*Prishöjning - QuicKutz*
Till följd av prishöjning från min leverantör på QuicKutz har samtliga QuicKutz varor prishöjs. Och detta innebär också att sortimentet kommer att minska, men det går fortfarande bra att förhands beställa.

*Faktura*
Nu är det klar, du kan börja handla mot faktura. Faktureringsavgiften är 29 kr och du har 10 dagar på dig att betala. Vi skickar dock inte ut mer varor så länge en faktura är obetald (även om den inte har förfallit) Vill du ha flera varor och har betalat din faktura innan angiven tid, maila en skärmdump med betalningen. Skulle du bli försenad med betalningen så tillkommer en förseningsavgift om 50 kr och kommer det då fortfarande ingen inbetalning så tillfaller en inkassoavgift på 150 kr.

Flera nyheter hittar ni här

Inga kommentarer: