19 februari 2007

Nyhetsbrev från Scrapshopen

Så här skriver Monica på Scrapshopen;

Nu så här i mitten på februari så kan vädret ibland vara skiftande. Ena dagen känner man att våren är på väg och andra dagar så är det regn, snö och snålblåst. Men vilken tur att vi har dessa dagar för vad är då bättre än att sitta inne och pyssla.

Då passar det ju jättebra att helt nya och fräscha papper från Basic Greys nya serier har kommit in. Dessa är såååå läckra. Jag har fyllt på i QK förrådet också både dies, revolution och tillbehör.

Jag håller fortfarande på att jobba med shopen, en hel del inställningar och justeringar att göra. Men snart så ska den fungera tillfredsställande för alla. Just nu har jag lite problem med mailen, men en kontaktruta är tillagd under kontakta oss där kan ni skriva om det är något som ni undrar över.

Erbjudande denna vecka är stora fluidchalk dynor för 35 kr. Så passa på!

Gamla som nya kunder måste registrera om sig i butiken när ni besöker butiken för första gången. Kryssa gärna för att ni vill ha nyhetsbrev också, då får ni ta del utav nyheter så fort dom står för dörren. Sedan vill jag bara önska er alla välkomna in i shopen.

Inga kommentarer: