04 februari 2007

Nyhetsbrev från ScrapGift Corner

Det här är ett nyhetsbrev som gick ut den 24/1 men jag ville ändå dela det med er som inte redan sett det. Så här skriver Susanne på Scrap&Giftcorner:

Hej!
Hoppas ni har hunnit med en hel del pysslande under Julhelgerna. Själv har det blivit en hel del Scrappande och även en skidsemester hann vi med.

Nu tar vi nya tag inför vårens alla träffar, mässor, kurser m.m. Efter vår stora JulRea har det varit lite tomt i butiken men nu fylls den så sakteliga på igen. Vi får i stort sett varor varje dag, så det kan löna sig att kika in ofta hos oss. I vår riktiga butik ändrar vi om en del nu för att göra plats åt alla nyheter som kommer in den närmaste tiden. Vi hoppas att ni har överseende med att det kan vara lite rörigt ibland.

Kurserna drar igång första veckan i Februari. Än finns platser kvar om ni inte anmält ännu. Innan dess vill vi påminna Er om vår Inspirationskväll den 29/1 kl.18-20. Perfekt tillfälle för dig som är nybörjare eller som vill börja med Scrapbooking och/eller Stämpling. Vi visar lite olika tekniker och ger dig tips på vad Du bör tänka på.

Vårens stora Scrap & Stämpel Träff blir den 18 Februari. Mer information om den finns på vår hemsida. Vi hoppas att så många som möjligt kan komma så vi får lika trevligt som vanligt.

Klubbkväll för alla våra VIP medlemmar blir det onsdagen de 21 februari kl.18-20. Missa inte detta tillfälle om Du är medlem. Många fina erbjudanden i butiken, lättare tilltugg samt demos. Helt kostnadsfritt för dig som är medlem!

Barnkurserna på Sportlovet v.8 börjar bli fulla, men än kan det finnas någon plats kvar. Har Du inte anmält ditt barn så gör det omgående, då de kan få komma hit och få utlopp för sin kreativitet. Nu går det även att boka barnkalas hos oss i form av Pysselpartyn. För bokning/information kontakta någon i vår butik.

I Februari kommer vi även att köra en hel del aktiviteter i butiken. På Sportlovet blir det ”Sportlovs Rea” på utvalda artiklar. Vi kommer att köra en drive för alla våra långväga kunder som väljer att åka tåg eller buss till oss. Handla för minst 500:- och visa samtidigt upp din färdbiljett så bidrager vi med halva din resekostnad dock max 100:-. Handlar Du för minst 1000:- bidrager vi med hela din resekostnad dock max 200:-. Till Er som inte reser med tåg eller buss har vi under februari Veckans vara, en ny vara varje vecka till pangpris!

Vi vill även passa på att informera Er om att det är full aktivitet på vår Blogg. Den uppdateras nästan dagligen med nyheter och det bästa av allt, vårt Design Team har fått ett eget DT Galleri där de kommer att visa sina alster, ge tips och idéer. Kom gärna med synpunkter om det är något särskilt ni vill att de ska visa/lära Er. Annars hoppas jag att de kan inspirera Er med det de gör.

Välkomna till Scrap & Gift Corner i butiken och på nätet!
Mvh
Susanne, Gunilla och Helena

Inga kommentarer: