25 februari 2007

Nyhetsbrev från Magdas

Så här skriver Anette på Magdas:
Mycket spännande material är på väg hem, och mycket är redan här!Vi har utlovat en Nyhetskategori för att det skall vara lätt att se vad som är nytt hos oss. Den kommer, jag lovar! Tills dess en sammanfattninghär istället:

Vi har fått hem material från:
Making Memories
Karen Foster
Dream Street Papers
American Crafts
Hambly Studios
Li’l Davis Designs
Clearsnaps
KI Memories
Sassafras Lass
Mema Designs
Nunn Design
Glue Dots
Heidi Swapp

Vi har fått hem mini tag books, ett slags minialbum, i olika storlekar ochfärger. På varje tag kan man till exempel dekorera och skriva ett favoritcitat. Eller använda som ett specialalbum om barnets alla ”förstagången”: första leendet, första tanden, första stegen och så vidare. Eller använda en tag för varje dag på en resa, och ta upp dagens mest minnesvärda händelse. Eller en tag för varje sak som gör dig lycklig kanske?

Vi har förstått att ni också tycker om dekorationerna från Nunn Design. Nu har vi fått hem mer av dem. Bland annat brads i form av blomsterslingoroch stora metallblommor i koppar, silver och guld, guldhjärtan att hänga i ett band eller floss, fotohörn med mera. Vi har också fått hem bröllopssymboler som passar väldigt bra till såväl inbjudningskort som album. Många nya mönstrade papper har kommit. Dels från American Crafts, dels från Dream Street papers (kommer in i shoppen inom kort), KI Memories, Sassafras Lass och Lil’ Davis Designs (även band).

Vi har också fyllt hyllorna med sådant som tagit slut och med en hel del nya bassaker som stämpeldynor av olika slag, floss från Karen Foster, gluedots, photo anchors, band, pennor, de nya akrylfärgerna från MakingMemories, knappar, brads, eyelets, pins och sandpapper! Och ni har väl inte missat att vi fått hem fler rub-ons från Hamblystudios? Och fler overlays. Och två läckra papper, som ni hittar under mönstrade papper. Annorlunda och fantastiskt fina.

American crafts är väldigt duktiga på att ta fram fina stickers. De senaste kallar de Thickers eftersom de är kraftigare än vanliga stickersoch kommer upp en bit från albumsidan. De är av hårdpressad skumplast(foam), chipboard och filt. Många nya är här och fler är på väg. Vi har också tagit hem deras filtblommor i härliga färger! Leveranser är på väg från Autumn Leaves, Primedia (inklusive ElsieFlannigans bok), Basic Grey, Cherry Arte, Rusty Pickle, My Minds Eye,Crate papers, Mustard Moon, Sakura, Serendipity, Ranger inks (bland annat distresser) och Carolee’s Creations. Vi kommer också att ta hem Love Elsiekollektionen och papper och band från Chatterbox.

Utöver allt detta kan jag också berätta att vi är på planeringsstadiet när det gäller ett galleri. Magdas Design Team medlemmar är inte bara duktiga, utan flitiga också! Så nu har vi insett att vi behöver ett galleri föralla deras skapelser. Och för alla tävlingsbidrag som vi hoppas skall strömma in framöver! Och för er alla som vill dela med er av vad ni självascrappat och även inspireras av andra. Vi tar gärna emot synpunkter om vad ni tycker är bra och dåligt med de gallerier som finns idag.

Till sist vill jag passa på att tacka för alla trevliga mail vi får! Det är roligt att höra att ni tycker om vårt utbud, shoppen och vår service. Ni får gärna höra av er om sådant ni är missnöjda med också, vi hoppas att hela tiden kunna bli bättre och bättre!

Inga kommentarer: