01 februari 2007

Nyhetsbrev från Pysselgården

Så här skriver Anna på Pysselgården:

Nu är det nya året igång och plötsligt har det gått en månad. Själv har jag liksom många med mig fått känna på vinterns förkylningar. Enda fördelen med dem är att man inte orkar springa omkring utan kanske kan få en extra stund att scrappa på. Här går förstås det mesta av tiden åt till att få fason på webshopen och planera inför öppnandet av butiken i april.

Vad händer nu framåt
Jo…. dags att planera in i era almanackor de kommande mässorna under mars månad. Helsingborg och Göteborg är de städer jag kommer att finnas på.


Quickutz
Det kommer att fyllas på med massor av dies. Både gamla och nya. En del är sista gången vi ser och andra ser vi för första gången. Om ni går in under www.quickutz.com och klickar på produkter och shapes så kan ni därifrån på mitten av sidan få upp hela listan med de som ska försvinna. Är det någon ni är sugen på så hör av er snarast så jag kan beställa dem innan de är slut. Pysselgården skall ge sig in i konkurrensen med de störta inom quickutz i Sverige – Häng med du också. Självklart kommer vi att hålla kurser med Quickutz produkter när affären drar igång.

På tal om att affären drar igång. Har ni idéer och önskemål om vad som ska finnas eller andra synpunkter tex. på kurs innehåll. Våga höra av dig. Enklast är på pysselgarden@hotmail.com eller under kontakt info.

Vi ser alla fram mot en skön vår men visst vore det kul med mer snö först och klara fina soliga dagar så man kan få sådär härliga bilder från skid- och pulkabackar eller varför inte på de nyfikna blommorna i landet.

Ha det bra allesammans
Vi hörs om en månad om inget annat händer på vägen.

Kramisar från Anna

Inga kommentarer: