02 december 2007

Nyheter hos Belimi

Nu är vi i adventstid!

Vi måste lugnt erkänna att vi haft svårt att förstå att julen nalkas oss med allt vad det innebär, känslan har inte riktigt varit villig att infinna sig. Men så igår, med adventskonsert med gospelkören, och sedan julskyltningen i våra skyltfönster med stämningsfulla julstjärnor och drivor med vackra julalster från designteamet – då kunde vi slutligen hitta rätt och börja känna förväntan inför den tid som kommer nu!

En del julpyssel är gjort, men ännu återstår en del – förmodligen är det precis likadant för er! Vi har härliga mönstrade papper med jultema hemma från Best creations Inc, dessutom metallicpennor från ZIG i passande juliga färger.Missa heller inte Stickles glitterlim i färgen Burgundy – ett MÅSTE så här års! Nytt är att vi lagt upp en kategori med jultema, samt en med lite julklappstips!

Månadens vara i december:Våra härliga smyckeskit från Chiq att göra själv och även de smyckestänger vi har i lager! Som alltid är det 10% på månadens vara!

Vi vill överraska med julklappar till våra kunder, men kan tyvärr inte premiera alla. Däremot kommer vi att lotta ut några paket bland alla kunder som handlar av oss fram till och med den 21 december – en lott per person, gäller givetvis även för er som redan hunnit beställa i december!

Nu har vi dessutom förlängda öppettider under helgerna fram till julafton:Lördagar 10-16.00 (annars 10-13.00)Söndagar 10-16.00 (annars stängt)Välkommen att komma till butiken och julpyssla med oss och andra entusiaster! På helgerna kommer vi att ha pepparkakor och glögg tillhands till alla pysslare – och givetvis stämningsfull julmusik!

Vi önskar er många mysiga stunder i förberedelserna inför julen!

// Linda & Micke
BELIMI Design::.- Kortmakeri & Scrapbooking

Engelbrektsgatan 59, 73830 Norberg0223-239 00 / 073-159 24 27

Inga kommentarer: