06 december 2007

Nyheter från Scrapbook etc

Nu är det kyligt i vårt avlånga land. Rimfrost på träden, tända ljus och lussebullar. Hur går det med julkorten? Vi har fått in massor av vackra julpapper - välkommen in och kika! Plus julstämplar, filtfigurer, band, stickers - det finns många tips på att göra egna julkort som går snabbt att få färdiga!

Nu på torsdag den 6 december har vi Långtorsdag på Danska vägen i Göteborg. Öppet till klockan 20, många av oss butiker bjuder på glögg och pepparkakor, tomten patrullerar gatan och bjuder barnen på godis från 16.30 och St Pauli kyrkokör sjunger vackra sånger från kl 19. Och vi på Scrapbook etc. har KANONPRIS på Mimi scrapbookväskor i alla färger!!! Gälller i butiken, så länge lagret räcker...

I december har vi alltid extraöppet, och så oxå i år. Vi har öppet även på måndagarna den 10 och 17 december 10.30-18, och längre öppet lördagarna 15 och 22 december från 11-16. Julhelgen 23-26 december har vi stängt, öppnar igen den 27 december.

Vi tänkte hjälpa till att göra julklappsinköpen lite lättare: I Internetshopen på vår hemsida kan du skapa din egen önskelista och maila till vem du nu vill ska shoppa dina önskeklappar!

Här är några heta tips på klappar att önska sig:
DoubleDo stansmaskin - kompatibel med dies från alla kända die-cutmaskiner på marknaden (QK, Revolution, Bosskut etc.) 495:-
Imagepac stämpelkit - allt du behöver för att tillverka dina egna motiv- och textstämplar 1.395:-
CraftRobo skärplotter - koppla till din dator och skär ut vilka figurer, alfabet etc. du vill 3.630:-
OBS! Från den 10-22 december har vi 100:- extra julrabatt på alla dessa 3 varor (totalt 300:- rabatt om du köper alla 3). Gäller så länge lagret räcker, både i butiken och Internetshopen. För att få hem CraftRobo i tid till jul behöver vi din order senast den 15 december. Går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.

Kurserna resten av året är i princip fullbokade - men det kan finnas nån plats kvar så ring gärna och kolla. I januari har vi som vanligt inga kurser (vi stänger vecka 2-4 och åker på inköpsmässor - mer om detta i vårt julmail!). Men i februari sätter vi igång med kurserna igen:

29 januari Butiken öppnar igen efter 3 veckors stängt
31 januari Baskurs Scrapbook
5 februari Baskurs Scrapbook
7 februari Simple Scrapbook *
16 februari Scrapbook maraton kl 15-24
20 februari Baskurs Scrapbook
28 februari Fortsättningskurs Scrapbook

Kurserna hålls på Danska vägen 81-83 kl 19-21, om inget annat anges. Till baskurserna i Scrapbook tar du med 6-10 foton, och vi vill veta vilket tema du har på dina foton. Till fortsättningskurser tar du med 10 foton du är beredd att "leka" med, dvs klippa, riva & skära i. Till kurser märkta med * behöver du inte ta med något alls. Allt material ingår i priset, och fika blir det (bara vi hinner...)! Nytt kurspris 300:-, Maraton & Kalligrafikurs 400:-. Avbokning senare än 2 dagar före kurstillfället betyder alltid 200:- i avgift.

På maran den 16 februari gäller som vanligt att vi scrappar ihop från kl 15 fram till midnatt, 400:- inkluderar välkomstkit, dricka, snacks, mat och fri tillgång till alla våra verktyg som stansmaskiner, skärmaskiner, embossingverktyg, saxar, stansar, mallar osv. under kvällen. Du tar med eget material (papper, lim, pennor, stickers etc) eller köper i butiken. Vi har alltid extra stora rabatter (20%) på allt under hela kvällen. Glöm inte ta med fotona!!! Som alltid begränsat antal platser, så först till kvarn...

Simple Scrapbook den 7 februari är en kurs för dig som behöver lite mer idéer till dina sidor - utan att det får ta hur lång tid som helst att göra album! Nu i höst har vi tagit fram helt nya idéer till denna kurs, så även om du gått den innan kan det vara kul att gå om igen. Nya idéer har vi (alltid!) även på Fortsättningskursen den 28 februari - mer avancerade tekniker och projekt för dig som vill utveckla din scrapbooking!

Redan nu kan vi berätta om en spännande ny kurs vi ska ha den 30 mars: En fotokurs! Lär dig använda din digitalkamera för att ta riktigt bra bilder, samt att redigera dem i din dator innan du framkallar/skriver ut dem. Du ska ha med dig din digitalkamera plus en bärbar dator. Peter Köster kommer att lära er en massa tips och tricks för att få så bra bilder som möjligt. Pris 400:-, tid den 30 mars (en söndag) kl 10-14.

Kalligrafikurser kommer Cathrine att ha till våren såklart - datum på dessa kommer i vårt julmail.

Njut av december!
Gisela
SCRAPBOOK etc.Danska vägen 81-83416 59 Göteborg031-19 21 00www.scrapbook.se
Öppettider: tis-fre 10.30-18, lördagar 11-14
Extraöppet december: måndag 10 och 17 december 10.30-18, lördag 15 och 22 december 11-16
Julhelgen stängt.

Inga kommentarer: