06 december 2007

Nyheter från Magdas

Hej!

Med kort varsel vill jag ge er möjlighet att förbeställa den populära och efterfrågade "Memory Planner". Jag fick besked i dag att de åter finns i lager hos Karen Foster och jag kommer att beställa ett antal kalendrar.
Maila mig om ni är intresserade, senast i morgon eftermiddag!

Vill ni se hur kalendrarna ser ut så finns bild och utförlig beskrivning här: http://magdas.se/index.asp?contentpage=products&kategoriid=293

Den perfekta julklappen, kanske att önska till sig själv?

Efter mångas önskemål tar vi nu också emot önskelistor. Mer om hur det går till kan ni läsa här:
http://magdas.se/index.asp?contentpage=products&kategoriid=325


I dag kom julstämplarna från Serendipity! De ligger inlagda i kategorin Stämplar/Serendipity. Här ser ni min personliga favorit just nu:
http://magdas.se/?contentpage=showproduct&kategoriid=80&id=3557

Eller vad sägs om den här:
http://magdas.se/?contentpage=showproduct&kategoriid=80&id=3560

Fästarket som man använder mellan stämpeln och en akrylkloss finns nu åter i shoppen. Det är testat av Design Teamet och håller mycket hög kvalitet:
http://magdas.se/index.asp?contentpage=products&kategoriid=318

Under dagen kommer jag att lägga in en stor sändning från Ranger. Det är samtliga färger på distresserna, både stämpeldynor och refiller. Vi har också fått hem "Glossy Accents" som är användbart till mycket och ger en lackad 3D effekt. Vi har också fått hem ett begränsat antal böcker av distressernas uppfinnare, Tim Holtz; "Distressables" med massor av tips och bilder på hur du kan använda dina distresser. Dessutom rengöringsmedel för stämplarna och rengöringsmattor.

I Magdas blogg kan du läsa hur du använder distresser:
http://magdasscrapbooking.wordpress.com/?s=distresser

Och även hur du monterar stämplarna från Serendipity:
http://magdasscrapbooking.wordpress.com/?s=montera

Alla som beställer stämplar eller distresser från Magdas under perioden 5 - 12 december kommer att få en present i form av något av de populära filtbanden från Queen & Co med sin beställning!


Vill du hjälpa oss att bli ännu bättre? Fyll i så fall i vårt frågeformulär som du kan nå via den här länken https://survey.mamut.com/s?s=6182 Som tack för din hjälp kan du se fram emot 15 % rabatt vid nästa shoppingtillfälle!

Vi vill veta mer om vilken scrappingstil du föredrar, och vilka designerhus du föredrar när det gäller mönstrade papper och dekorationer. Vi vill veta hur du tycker att det fungerar att beställa från webbshoppen och vad du tycker om våra två alternativ för betalning. Vi vill också
gärna veta hur du tycker att leveranserna från oss fungerar. Det tar inte lång tid att svara på frågorna. Oftast handlar det om att kryssa i det alternativ som passar bäst.

I slutet av formuläret får du en rabattkod som du kan använda direkt och som ger dig 15 % på allt i shoppen!

Frågeformuläret är öppet fram till den 31 december kl. 24.00.


Ha det gott allesammans!

Magdas Scrapbooking/Annette


Ps. Missa inte alla spännande tips och tricks, topplistor, trendspaningar med mera som vi visar i vår nya blogg! Det finns redan en hel del att inspireras av, och massor är på gång :-D


http://www.magdas.se/

Inga kommentarer: