26 november 2007

Nyheter hos Stämpelhuset

Då efterfrågan har kommit om man kan tillverka egendesignade stämplar före jul och ge bort i julklapp, har vi beslutat att vi tillverkar en omgång till med egendesignade stämplar före jul. Sista beställningsdag för egendesignade stämplar med leverans före jul är på torsdagen den 29 november och betalning senast måndagen den 3 dec. (Men avvakta med betalning tills den personliga orderbekräftelsen kommer.)

Glöm inte bort stämpel- och scrapträffarna den 29 nov och den 6 dec. Det finns fortförande några platser kvar.
(Butiken kommer att hålla öppet kl 17.30-18.00 båda torsdagarna).
Pysselkvällarna kostar 10:-/person och pysselkväll.

Du har väl inte missat att Stämpelhusets livebutik på Stålverksgatan 116 i Västerås har öppet varje måndag kl 16-20 fram till den 17 dec. Hjärtligt välkommen att besöka vår välfyllda butik. Du hittar även många nyheter som inte finns på hemsidan.

Om du inte har möjlighet att besöka oss i livebutiken är du hjärtligt välkommen att besöka oss på hemsidan som nu är uppdaterad med massor av nyheter, som du finner under rubriken nyheter till höger på hemsidan.
Bla. Block med papper - Matstack Kids och Matstack Enfärgade Glitter, Zippåsar i ny storlek, Prima blommor, jul stämplar, rivlinjaler, stickers och rubbons mm.

Hemsidan är nu uppdaterad med flera av DT Petras fina kort.

Du missar väl inte november och december tävlingen med tema jul! Läs mer på hemsidan www.stampelhuset.com under rubriken pågående tävling.

En fortsatt trevlig höst och vinter önskar vi på Stämpelhuset!

www.stampelhuset.com

Inga kommentarer: