07 november 2007

Nyheter hos Stämpelhuset

Nu har äntligen hösten kommit och lusten för pyssel börjar infinna sig igen. Så därför tänkte vi ordna två pysselträffar. Den första är torsdagen den 29 nov, den andra är torsdagen den 6 dec, båda är på Bäckby i Västerås med samling på Stålverksgatan 116, kl 18.00. Vi håller på till ca kl 22.00. (Butiken kommer att hålla öppet kl 17.30-18.00 båda torsdagarna).

Vi kommer att ha en liten utlottning av omonterade stämplar under pysselkvällarna. Samt tävling om finaste och fantasifullaste julkortet.

Anmäl dig via mail till oss så fort som möjligt då antalet platser är begränsade. Pysselkvällarna kostar 10:-/person och pysselkväll.

Stämpelhusets livebutik på Stålverksgatan 116 i Västerås kommer att ha öppet varje måndag kl 16-20 från och med 12 nov - 17 dec. Hjärtligt välkommen att besöka vår välfyllda butik. Du hittar även många nyheter som inte finns på hemsidan.

Om du inte har möjlighet att besöka oss i livebutiken är du hjärtligt välkommen att besöka oss på hemsidan som nu är uppdaterad med massor av nyheter, som du finner under rubriken nyheter till höger på hemsidan.

Bla. Block med papper - Matstack Kids och Matstack Enfärgade Glitter, Zippåsar i ny storlek, Prima blommor, jul stämplar, rivlinjaler, stickers och rubbons mm.

Hemsidan är nu uppdaterad med flera av DT Petras fina kort.

Du missar väl inte november och december tävlingen med tema jul! Läs mer på hemsidan www.stampelhuset.com under rubriken pågående tävling.

En fortsatt trevlig höst önskar vi på Stämpelhuset!

www.stampelhuset.com

Inga kommentarer: