07 november 2007

Nyheter hos Magdas

Nu är de äntligen här, de omskrivna och rosade chipboardalbumen från Piggy Tales!

Piggy Tales vågade tänka annorlunda - och det blev succé! Deras Hide & Seek Flap Book och deras Barndoors gick direkt upp på Creating Keepsakes tio i topp lista över höstens och vinterns favoriter inom scrapbooking. De sålde slut direkt hos tillverkaren och nu är väntelistan lång för dem som inte hann med.

Albumet är ett vitt chipboardalbum av stabilt och kraftigt material med två luckor på varje uppslag. Under luckorna kan man gömma bilder, anteckningar, dekorationer. Varför inte göra en personlig pekbok för de yngsta barnen, med bilder på mor- och farföräldrar, favoritleksakerna med mera.

Albumet är 19,5 x 22 cm och innehåller 10 sidor att scrappa plus omslaget. Till varje album följer det med en mall så att du enkelt kan skära ut papper och luckor som passar.

Vill du ha fler luckor i albumet och luckor med andra former så är det lätt ordnat med de så kallade Barndoors som hör till. De finns förstås också i shoppen!

Och så har vi fått hem jättefina papper från flera av Piggy Tales kollektioner med de härliga sagonamnen. Allt finns inlagt under "Det allra senaste!" i shoppen.

Välkomna!

Magdas Scrapbooking/Annette

http://www.magdas.se

Inga kommentarer: