07 november 2007

Nyheter från Belimi Design

Nu är vi redan inne i november och hösten är snart ett minne blott…
Vi hoppas att ni haft en fin Allhelgonahelg, det har vi haft även om vi passat på att jobba i kapp med webshopen! Vi har nu äntligen uppdaterat och fyllt på med de artiklar som inte funnits på webben, det blev ca 170 nya artiklar i shopen - det ni! Några enstaka saker kvara bara som vi visst missat att fotografera…

Några smakprov på vad vi fått hem:
- Dabbers i 36 färger + svart och vit 49:-/st, 5 st valfria: 225:- (ord. 245:-), 10 st valfria: 425:- (ord. 490:-). Rabatten avdrages i betalningsanvisningen! Skulle någon/några av de utvalda färgerna vara slutsålda tar vi kontakt så ni får möjlighet att välja om!
- Fyll-i-böcker, underbara presenter eller julklappar, eller varför inte hämta inspiration till nya scraplayouter från dem?
- Lite olika ZIG-pennor, både Opaque, Metallic och vanliga writers
- Magnetstämplar med tillhörande alfabet, mer kommer så småningom
- En hel del nytt bland de populära scrapkiten
- Massor med nya brads, både bling, runda och hjärtan
- På begäran: ZIG-limpenna, Sqeeze and roll, samt Scotch Strong o Precise Glue
- Massor med roliga småalbum från Bazzill
- De färger i Bazzills MonoTrio-serie som saknades
- På begäran har vi taget hem Gör-det-själv-kit med smycken! Där gäller erbjudandet: Köp 5 st få ett GRATIS! Kommer man in i butiken och köper får man en stämpel för varje set man köper på ett kort man får spara själv, men handlar man över nätet behåller vi kortet hos oss och skriver ert namn på! När man fått sina 5 stämplar skickar man in det stämplade kortet till tillverkaren och får välja det sjätte bland hela 24 olika snygga set! Tillsammans med en eller ett par tänger är det en perfekt julklapp till nybörjaren!
- Album, penslar och annat smått och gott

Ja, det är bara att ta en titt bland alla nyheterna!
www.belimi.se http://blogg.belimi.se

Månadens vara:
- Fyll-i-böcker. Vi kör 10% rabatt på dem under November för att introducera dem. De vi testat dem på vill ha alla fem! Följande titlar finns: En kärleksförklaring, Lilla Hjärtat, Omtankar, Personligt – en bok om mig, och en Gästbok. Vi såg dem på Formex och det var kärlek vid första ögonkastet!

Övrig info:
- Kuverten i måttet 15,5x15,5 cm kom hem men var tvungna att returneras då samtliga kuvert hade svarta streck på baksidan, trist men sant! Vi väntar nu på ny leverans, förhoppningsvis inom en vecka!
- Våra glittriga julpapper ska vara på ingång men har blivit försenade.
- Även citatböckerna är på gång, vi hoppas ha dem hemma senast i slutet av november.
- Även sidenband på metervara på väg hem

Håll dessutom ögonen öppna, för dels kommer DT att visa lite roliga saker i bloggen inom de närmsta dagarna, och dessutom har vi lite annat spännande på G!

Vänliga hälsningar,

Linda L. Wirenblad
________________________________________

BELIMI Design::.
- Kortmakeri & Scrapbooking

Engelbrektsgatan 59, 73830 Norberg
0223-239 00 / 073-159 24 27

www.belimi.se http://blogg.belimi.se

Inga kommentarer: