20 augusti 2007

Nyheter från Scrappakalja

SkolStartsSpecial på Scrappakalja!

Nu börjar livet återgå till det normala för de flesta av oss, med jobb och skola (för oss eller barnen…).
För att pigga upp er lite tänkte vi ha en kampanj som gäller månaden ut, så långt lagret räcker:

15% rabatt på alla monterade stämplar (dvs. inte foam stamps eller clear stamps).

15% rabatt på allt QuicKutz (ja, även verktygen).

Och så har vi ju förstås en massa nyheter! Vi är nog först ut bland webshoparna med papper från WishMade, jättehärliga mönstrade papper som kostar 8:-, och de dubbelsidiga mönstrade av ”cardstock-kvalitet” kostar 12:-. De är en jättebra bas i ett minialbum, t.ex. eller för att göra kort.

Även Papperallas papper har vi fått in en hel del nytt av, och vi lägger in dem så fort vi hinner… De flesta av dem säljer vi i den udda storleken 35x25 cm, på grund av att vi får dem som stora ark som vi delar i fyra delar för att de ska bli lite mer lätthanterliga och för att ni inte ska få så mycket över… Hittar ni något papper som ni hellre vill ha i full storlek (50x70 cm) eller halv storlek (50x35 cm) så är det inte alls otroligt att vi har det. Men i dagsläget har vi dem inte i webshopen, så ni får mejla och fråga.

Våra nyaste brads är också en fröjd för både ögat och plånboken, vad sägs om 2 cm stora flyglar eller fjärilar i ”blyglasteknik” med en vingbredd på hela tre cm? Vi har också fått in en hel del antikfärgade brads i olika mönster och former.

För de som saknade vårt bandpaket i juli har vi bestämt oss för att ha ett litet uppehåll tills vi får in lite roliga nyheter. I september hoppas vi att vi är i gång igen.

Vi har även ändrat våra fraktvillkor så att max fraktkostnad är 44:-, men för lättare paket betalar man verklig frakt enligt Postens tabell och beställningar över 700:- är fortfarande fraktfria.

Välkomna in i butiken!

www.scrappakaljaswebshop.se

Inga kommentarer: