28 augusti 2007

Nyheter från Scrapbodan

Hej alla kunder - gamla som nya!

Scrapbodan har nu öppet den fysiska butiken alla Måndagar och Torsdagar klockan 18-20.00
Adressen är Sofiebergsv. 51 i Huddinge

I den fysiska butiken så finns Cardstock att handla för 10 stycken för 35:-, detta är ett stående erbjudande i den fysiska butiken! Dessutom finns ytterligare ett erbjudande i den fysiska butiken varje vecka som inte går att motstå- olika vecka för vecka naturligtvis!

Nu börjar dessutom CHA summer 07 nyheterna att droppa in!!!

Vad sägs om Dreamstreet paper och Sassafraslass nya kollektioner- Helt underbara om du frågar mig! De kommer i veckan ( V.35) Så håll ögonen öppna! De nya tote 2 väskorna har kommit in, ett måste för en scrappare!

Tävlingen som varit på Scrapbodan om att vinna en revolution är avslutad och bidragen finns att titta på i Scrapbodans blogg som finns länkad till från sidan www.scrapbodan.se

Det du nu ska göra är att skicka ett mail till scrapbodan@hotmail.com och rösta på vilket bidrag du tycker ska vinna! Du kan ju också vinna på det!

I denna blogg kommer nu att fungera som tävlingsforum och utmaningsforum och det sätter igång direkt efter tävlingen Revolution är avslutad och avslöjad vem vinnaren är! Av både 1-3 pris och vilken som vann priset genom att rösta!

Ha det så gott tills vidare!

Mvh Ulrika på Scrapbodan

Inga kommentarer: