07 augusti 2007

Nyheter från Magdas

Nu har Daisy D's härliga höstkollektion anlänt till shoppen! Underbara färger och fantastiska att arbeta med. Magdas designers visar snart upp scrappade alster i vernissaget!

På många begäran har vi nu också skrivit in vilka enfärgade papper från Bazzill Basics som passar till kollektionen. Obs att det är vad vi tycker passar tillsammans, smaken är ju olika.

Vårt mål är att detta skall bli en självklar service hos oss för att underlätta för er när ni skall välja matchande enfärgade papper.

Vi vill också berätta att vi, tillsammans med er som röstade, har valt två vinnare i vår Elsie Flannigan inspirerade tävling. Vinnare i klassen för albumsidor blev Marie Gustafsson och i kortklassen vann Emma Larsson (emmlisen).
Stort grattis till er! Båda två har till vår glädje också tackat ja till att gästdesigna hos oss under augusti, så håll utkik i vårt vernissage efter deras alster!

Planeringen av nästa två (!) tävlingar är snart klara. Jag vågar lova att det blir något annorlunda och spännande... Håll utkik på vår webbsida!

Må så gott!

Magdas Scrapbooking/Annette

www.magdas.se

Inga kommentarer: