06 juli 2007

Nyheter från Belimi

Då var det dags igen!

Uppdateringen av både blogg och webshop har dröjt lite p.g.a. sjukdom, men nu är vi igång igen till 100%!

Hoppas att du njuter av sommaren och värmen, och att du också tar till vara på alla regniga dagar och utnyttjar dem till kreativitet och skaparglädje – för en regnig sommar är en skaparsommar!

Lite nytt som kommit in hittar du under NYTT i webshopen, bland annat hörnstans, rubons, ribbonstickers, massor med mönstrade papper från DCWV, bokstavsstämplar på begäran, samt några superbra pennor och 8x8 tums album!_______________________________________________________________

I vår majspecial drog vi tre vinnare:

1:a pris – Rosa QuicKutz + alfabetet Moxie, skinnimini
- Marina Sahlin, Sollefteå

2:a pris – Xyron Stickermaker X250
- Mia Ekström, Norberg

3:e pris – Dymo Omega + svart refilltape
- Yvonne Evertsson, Kareby

Vi kommer att packa och skicka vinsterna så snart som möjligt!
_______________________________________________________________

Dessutom har vårt eminenta designteam hunnit få ett par uppdrag, det första gick ut på att de skulle skapa kort och layouter med likadana papper i olika färg från Deja Views, och det har blivit många vackra alster! Vi kommer under helgen att visa upp den i både webshop och i bloggen! Vi hittar massor med inspiration i deras kreativitet – hoppas du gör det också!
I bloggen kommer vi också alldeles snart lägga upp lite inspirationsbilder på alster som designteamet gjort av DCWV-papper, fantastiska grejor, det kan vi lova!
Inom kort kommer en speciell avdelning här på sajten också med närmare presentationer av teamet och lite ögongodis som de snickrat ihop!

Vi kommer att ha Deja Views artiklar som månadens vara i juli, och det innebär 10% rabatt på utvalda produkter i lager, givetvis med reservation för slutförsäljning!

Titta gärna in i butiken om du svänger förbi Norberg i sommar!

Vi ses! // Linda & Micke


________________________________________

BELIMI Design::.
- Kortmakeri & Scrapbooking

Engelbrektsgatan 59, 73830 Norberg
0223-239 00 / 073-159 24 27


www.belimi.se http://blogg.belimi.se

Inga kommentarer: