10 juli 2007

Nyhetsbrev från Scrapbook etc.

Nu är det svensk sommar, blandat sol och lite regn här och var. Semestern hägrar, grönskan är sprudlande, midsommarsillen var god. Vi har öppet som vanligt även nästa vecka, till och med lördagen den 7 juli, sedan har vi semesterstängt i 3 veckor. Och vi öppnar igen, som alltid, med dunder och brak tisdagen den 31 juli, då vi firar 6-årskalas!!! Hjärtligt välkommen mellan kl 10-20 på ett glas skumpa, och att göra riktiga fynd!

Men innan dess ska vi alla ha lite ledigt, och jag packar som vanligt min "lilla" scrap-väska och tar med på semestern. Det finns alltid ett skyddat hörn nånstans att sitta och leka i... Och så måste man ju ut och ta en massa härliga foton till höstens scrappande! I år blir det nog en hel del Sverige-semester, så jag hoppas vädret blir lite bättre. Tänkte mig till Glasriket i Småland bl.a. - där borde man kunna hitta fina fototillfällen! Och fint glas såklart.

Kurser har vi inga fler nu, men de startar igen i augusti - se program nedan. En sak jag funderat lite på är en renodlad kurskväll för bara killar/män/pojkar. Vi har faktiskt en hel del manliga kunder som scrappar själva, och jag tror att det finns många fler män som är intresserade, men kanske tycker att det är lite "tjejigt" på våra kurser. Hörni, tjejer - hör med mannen därhemma eller bästa killkompisen om han är intresserad? Be honom höra av sig i så fall. Om intresse finns så blir det absolut en killkurs längre fram i höst!

Scrapbook-maraton är väldigt efterfrågat, och våra maror blir fulla nästan med en gång. Så nu kör vi både en i augsuti och en i september. Plus fler längre fram i höst såklart... Som vanligt gäller att vi scrappar ihop från kl 15 fram till midnatt, 350:- inkluderar välkomstkit, dricka, snacks, mat och fri tillgång till alla våra verktyg som stansmaskiner, skärmaskiner, embossingverktyg, saxar, stansar, mallar osv. under kvällen. Du tar med eget material (papper, lim, pennor, stickers etc) eller köper i butiken. Vi har alltid extra stora rabatter (20%) på allt under hela kvällen. Glöm inte ta med fotona!!! Som alltid begränsat antal platser, så först till kvarn...

Kalligrafikurs ska vi såklart ha i höst också, och det blir söndagen den 14 oktober kl 10-14. Då håller kursledaren Cathrine från Cat Kalligrafi sin populära nybörjarkurs. Kalligrafikursen kostar 350:- Lär dig skriva som ett proffs!

Kurser augusti & september:

9 augusti Baskurs Scrapbook
16 augusti Simple Scrapbooking *
22 augusti Baskurs Scrapbook
25 augusti Scrapbook Maraton kl 15-24
28 augusti Baskurs Scrapbook
30 augusti Textning *

4 september Baskurs Scrapbook
11 september Fortsättningskurs Scrapbook
18 september Baskurs Scrapbook
20 september Julkortstillverkning med stämplar *
26 september Baskurs Scrapbook
29 september Scrapbook Maraton kl 15-24

Kurserna hålls på Danska vägen 81-83 kl 19-21, om inget annat anges. Till baskurserna i Scrapbook tar du med 6-10 foton, och vi vill veta vilket tema du har på dina foton. Till fortsättningskurser tar du med 10 foton du är beredd att "leka" med, dvs klippa, riva & skära i. Till kurser märkta med * behöver du inte ta med något alls. Allt material ingår i priset, och fika blir det (bara vi hinner...)! Kurspris de flesta kurser 275:-, Maraton & Kalligrafikurs 350:-. Barnkurs är för barn mellan 7-12 år och kostar 175:-. Avbokning senare än 2 dagar före kurstillfället betyder alltid 175:- i avgift.

Glad sommar!GiselaSCRAPBOOK etc.Danska vägen 81-83416 59 Göteborg031-19 21 www.scrapbook.se
Öppettider: tis-fre 10.30-18, lördagar 11-14
Semesterstängt: vecka 28, 29 & 30

Inga kommentarer: