27 juni 2007

Nu hakar även Posten på scraptrenden!


Idag har vi på Allt om Scrap fått ett pressmeddelande från Posten som vi tänkte delge er, för visst är det kul att scrapbookingen och kortmakeriet får fler möjligheter att nå ut till en än större publik? Och inte nog med det! Posten anordnar dessutom en tävling där vinnaren får åka till New York!

I sommar lanserar Posten Scrap-kort som gör det enkelt att pyssla ihop en personlig hälsning. Man har tagit fram kort och dekaler för den som vill göra sin sommarhälsning riktigt personlig, och därmed lite extra uppskattad, utan att behöva lägga ned alltför mycket tid eller arbete.

Postens scrap-kort finns i tre varianter, ett vitt med plats för klisterdekaler, foton eller teckningar, ett för den bästa fiskehistorien och ett med de bästa strandtipsen.
Korten är gratis och finns från och med vecka 26 hos Postens ombud i 2600 butiker runt om i landet.

Under vecka 27-32 ordnar Posten dessutom särskilda pysselhörnor hos Postens ombud i 27 turisttäta sommarorter runt kusterna. I pysselhörnorna finns allt som behövs för att göra roliga och personliga sommarhälsningar; papper, pennor, saxar, glitter, kritor, klister etc.

I sommar har Posten också en tävling där vinnaren av bästa scrap-kort får åka till New York. Tävlingsformulär finns hos Postens ombud. Sista datum för att skicka in sitt bidrag är den tredje september.

Inga kommentarer: