16 januari 2007

Nyhetsbrev från Magdas

Så här skriver Anette på Magdas:

Magdas har fått en rivstart, milt uttryck. Och vi fortsätter i samma tempo!

I nr. 2 av Mama och Vi Föräldrar har vi annonser med scrappade layouter avAnnika respektive Pernilla TJ från Magdas Design Team. Håll nu tummarnaför att vi lyckas locka ännu fler att börja scrappa!Under tiden vi annonserar har vi ett extra förmånligt erbjudande i shoppen: alla som beställer av oss får en förpackning med Magdas blomset(innehåller 40 blommor) och en förpackning med Magdas chipboardblommor(innehåller 4 blommor). De har blivit en verklig succée, så passa på att få dem gratis!

Våra första beställningar från CHA är gjorda, och vi väntar hem dem redan i början av februari.

Under v. 3 väntar vi hem overlays, rub-ons och transparencies från Hambly - missa inte det!

Vi har infört Magdas Nyhetsbrev. Anmäl dig till info@magdas.se om du vill stå med på vår mailinglista och få tips om allt nytt i butiken först av alla! Och du kommer att få tips om olika tekniker m.m. av Magdas DesignTeam.

Vi har haft vår första tävling med över 40 tävlingsbidrag. Det har fått oss att inse att vi behöver ett galleri. Så nu jobbar vår designer med att skapa ett riktigt fint galleri för vårt Design Team, för tävlingar och för alla er som vill kunna ladda upp och visa och kommentera scrappade alster. Bör vara klart inom någon månad.

En ny tävling är på gång. Nu är det Annika i Magdas Design Team som satt upp riktlinjerna för tävlingen. Mer information kommer inom kort, men jagkan avslöja att det blir en skisstävling.

/Annette

Inga kommentarer: