09 oktober 2007

Nyheter från Scrapbook etc

Känner du den höga, klara höstluften? Och vilket ljus det är ute! Fantastiska färger att fota - kombinerat med "ordning och var sak på sin plats"-ådran som alltid gör sig extra påmind vid den här tiden på året. Nu är det dags att sortera kartongerna med foton och välja ut en handfull att faktiskt sätta in i vackra album! Vi har precis fått in ljuvliga minialbum i butiken, kostar från 35:- och är i alldeles lagom projektstorlek. I flera härliga färger! Massor av nya papper har också kommit in, både i "lösvikt" och blockform med olika teman och i olika storlekar: Barn, Sagor, Jul, Glitter osv.

Nu har vi börjat med Långtorsdag den första torsdagen i månaden. Nästa tillfälle är den 1 november och vi kommer att ha specialpriser på ALBUM denna dag! Vi har öppet till kl 20 på kvällen, bjuder på härliga höstäpplen och Danska vägen är pyntad med marschaller. Vi är många roliga butiker på Danska vägen som har långöppet denna dag - välkommen till annorlunda shopping!

Vi tänkte ha lite fler specialpriser för er i höst, och börjar med vecka 42 (16-20 oktober) då vi tänkte promota DoubleDo stansmaskin lite extra. Köper du en liten DD för 495:- får du 1 st valfri stans värd 45:- gratis! Köper du den alldeles nya DoubleDo XL för 995:- får du plocka 3 st stansar gratis! (Värde 135:-) Du vet väl att DoubleDo stansmaskin är kompatibel med alla andra tunna stansar (dies) på marknaden? Och tvärtom - våra stansar funkar utmärkt i t.ex. Bosskut och QK Revolution!

Vecka 43 (23-27 oktober) bjuder vi på 100:- extra rabatt på det fantastiska Imagepac stämpelkitet. Allt du behöver för att tillverka dina egna stämplar medföljer i den läckra väskan, pris vecka 42 blir 1.295:- Jag har testat att göra egna fotostämplar och de blir så häftiga! Kanske en perfekt julklapp till dig själv eller någon annan...?

Dessa specialpriser gäller så länge lagret räcker. De gäller också i vår Internetshop dessa veckor, och priset dras när vi packar din order och mailar dig om frakten.

Kurssäsongen är i full gång, och våra kurser resten av oktober plus november/december blir:

14 oktober Kalligrafi kl 10-14 (fåtal platser kvar) *
17 oktober Simple Scrapbook * NYHETER!
18 oktober Baskurs Scrapbook
24 oktober Julkortstillverkning med stämplar m.m. *
27 oktober Scrapbook maraton kl 15-24 (väntelista)
30 oktober Baskurs Scrapbook (väntelista)

1 november Långtorsdag - öppet till kl 20
3 november Stängt pga Allhelgona
7 november Baskurs Scrapbook
13 november Julkortstillverkning med stämplar m.m. *
15 november Textning * - lär dig skriva snyggt!
20 november Baskurs Scrapbook
24 november Scrapbook maraton kl 15-24 (väntelista)
25 november Kalligrafi kl 10-14 (väntelista)
27 november Fortsättningskurs Scrapbook - NYHETER!

6 december Långtorsdag - öppet till kl 20
7 december Scrapbook Minimaraton kl 19-24 (sista maran för året)
11 december Baskurs Scrapbook
19 december Baskurs Scrapbook

Kurserna hålls på Danska vägen 81-83 kl 19-21, om inget annat anges. Till baskurserna i Scrapbook tar du med 6-10 foton, och vi vill veta vilket tema du har på dina foton. Till fortsättningskurser tar du med 10 foton du är beredd att "leka" med, dvs klippa, riva & skära i. Till kurser märkta med * behöver du inte ta med något alls. Allt material ingår i priset, och fika blir det (bara vi hinner...)! Kurspris de flesta kurser 275:-, Maraton & Kalligrafikurs 350:-. Avbokning senare än 2 dagar före kurstillfället betyder alltid 175:- i avgift.

På marorna den 27 oktober samt 24 november gäller som vanligt att vi scrappar ihop från kl 15 fram till midnatt, 350:- inkluderar välkomstkit, dricka, snacks, mat och fri tillgång till alla våra verktyg som stansmaskiner, skärmaskiner, embossingverktyg, saxar, stansar, mallar osv. under kvällen. Du tar med eget material (papper, lim, pennor, stickers etc) eller köper i butiken. Vi har alltid extra stora rabatter (20%) på allt under hela kvällen. Glöm inte ta med fotona!!! Som alltid begränsat antal platser, så först till kvarn... Minimaran den 7 december innehåller allt som en vanlig mara innehåller, förutom middag så se till att ha äitit innan. Pris 275:-, vi börjar kl 19 och håller på till midnatt.

Simple Scrapbook den 17 oktober är en kurs för dig som behöver lite mer idéer till dina sidor - utan att det får ta hur lång tid som helst att göra album! Nu till hösten har vi tagit fram helt nya idéer till denna kurs, så även om du gått den innan kan det vara kul att gå om igen. Nya idéer har vi (alltid!) även på Fortsättningskursen den 27 november - mer avancerade tekniker och projekt för dig som vill utveckla din scrapbooking!

Ut & fota höstfärgerna nu - innan solen försvinner!
Gisela
SCRAPBOOK etc.
Danska vägen 81-83416 59
Göteborg
031-19 21 00
www.scrapbook.se
Öppettider: tis-fre 10.30-18, lördagar 11-14
Stängt Allhelgona den 3 november

1 kommentar:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.