06 september 2007

Nyheter hos Magdas

Godbitarna ur Elsie Flannigans nya serie "Jack + Abby" är här! Embossade varmröda papper med små hus med ett hjärta i mitten! Eller vad sägs om chokladbruna embossade papper med bakelser! Ett av de dubbelsidigapapperen föreställer dessutom interiörritningar av hus och/eller lägenheter - precis hur läckert som helst! Och missa inte chipboardalbumet i form av ett hus, med skorsten och allt. Perfekt för foton på familjen; "Här bor vi!"

Nu är de nya albumen här, de som är i så kallat halvformat. Finns både vertikala och horisontella i storlek 6 x 12/12 x 6 tum.

Vi har också fått hem nya färger på de enfärgade papperen från Bazzill Basics. Dels enstaka papper, som t.ex. Holly som är en snygg julgrön färg. Vi har också fått hem multipack med upp till tretton matchande färger i ett kit; summer, fall, winter, spring, fun.

Missa inte heller att skicka in ert bidrag till vår Andy Warhol-tävling! Tävlingen har slutdatum i dag, 6 september. Vinnaren får ett bokpaket medscrapbookingböcker och -magasin värt 1.000 kronor.

Hösthälsningar från Magdas!
/Annette
Ps. Ni kan hålla er uppdaterade om vad som är på väg in i shoppen genom att titta in under "På väg till Magdas".

http://www.magdas.se/

Inga kommentarer: