17 maj 2007

Sommarpresenter & Designteam hos Belimi

Lite spännande erbjudanden och nyheter från Belimi Design!
www.belimi.se

Bland alla som köper varor för minst 250 kr vid ett och samma tillfälle lottar vi under maj ut sommarpresenter till ett värde av upp till 849 kr! Endast en lott per person. Vinnarna lottas och kontaktas i början av juni.

Månadens varumärke: DYMO10% rabatt på alla våra DYMO-produkter i lager! Rabatten avdrages i kassan i butiken eller i betalningsanvisning vid internetorder.

Inför mors dag: Gå på kurs med mamma, dottern eller en väninna, 25% rabatt på kursavgiften vid bokning av minst två platser! Gäller endast befintliga kursdatum! Samtliga erbjudanden ovan gäller t.o.m. 31 maj och gäller i både butik och webshop.

Dessutom har vi blivit med DESIGNTEAM!

Tre mycket kompetenta personer som formligen spritter av skaparlust – och som grädde på moset är de tre goda vänner och redan ett sammansvetsat team som kommer att komplettera varandra bra både vad gäller typ av alster, stil och färgval!
- Cyberpet – Petra Hall /Piteå
- DrAnnika – Annika Hansson /Umeå -
Tettiz – Jeanette Almgren /Åkersberga

Mer info om teamet kommer inom kort att presenteras på vår hemsida, och givetvis kommer vi att få se diverse olika alster både där och i vår blogg framöver!

Vi önskar dig en härlig försommar!

// Linda & Micke -
www.belimi.se

BELIMI Design::.- Motivstämplar med personlighet!

Engelbrektsgatan 59,
73830 Norberg
0223-239 00 / 073-159 24 27
www.belimi.se http://blogg.belimi.se

Inga kommentarer: