31 maj 2007

SODAK-nyheter

Nu är det bara en vecka kvar av Maj månad, den är sommarmånaden JUNI här!!!!!!!!! Så härligt - skolavslutningar, studen, konfirmation, bröllop--- MASSOR av saker händer så här års. Det kanske är så att du brukar ge bort handgjorda presenter? Vare sej du målar eller scrappar så är du en kreativ och skapande person som har alla möjligheter. Ta vara på det; det finns ju inget roligare än att få skapa!

Nu till våra nyheter:

OrustScrap i sommar blir av! Lördagen den 30/6, Stala Församlingshem, Orust. Anmälningsavgiften är 220:-. Fler detaljer finns på hemsidan. Det är ett fåtal platser kvar, "först till kvarn" gäller!

Nytt garn-kit är postat till prenumeranter idag, jag hoppas posten sköter sej så att de kommer fram innan helgen!

GarnGlad har sponsrat Scraputmaningen, där tjejerna kom med många nya idéer om vad man kan göra med garn; kika www.annasscrapbooking.se
Mazarin Knep & Knåp, Kristinehamn www.mazzarin.se
Grodans Scrapgarden, Bromölla http://gronagrodan.blogg.se
HobbyHuset, Kvänum http://www.hobbyhuset.se
Pysselgården, Oskarström http://www.pysselgard.se
Handstämplat Etc, Borås www.handstamplat.se

Besök dem gärna; du hittar massor av Scrap- och kortmaterial i deras butiker/webshoppar!

En inspirerande Kurs i landskapsmåleri blir det 14-16 september på Tofta Gård, Orust. Missade du infon i vårt förra nyhetsmail så finns information och anmälningsblankett på vår hemsida. Antalet platser är begränsat, så vänta inte för länge!

SEMESTER ska vi ha även i år; det är precis som förra året mitten på Juli till mitten av Augusti som gäller; webbutiken är "stängd" så tillvida att vi inte tar hand om några order under den här perioden; det som kommer in orderbekräftas efter den 15/8. Har du vägarna förbi och skulle vilja titta in? Ring oss! Är vi hemma så är du välkommen in, kanske också på en fika? Var dock beredd på att det är byggarbetsplats här; vi ska bygga till huset med start i sommar... "Har man inte jobb så...." - ni vet *ler*. Detta är vad vi ska pyssla med under vår semester - och såklart ta en och annan tur med båten, måla resp. scrappa, umgås med familj och vänner...

Vi önskar Dej en riktigt skööööööööön sommar!

Hälsningar Karin

SODAK HB
Karin & Sten-Ove Dahllöf
Myrebacken 221
472 96 VAREKIL

www.sodak.se

Inga kommentarer: