28 maj 2007

Nyhetsbrev från Scrapbook etc.

Sommaren närmar sig med stormsteg och just nu är det mycket ljust grönt i naturen, härliga foton som bara väntar på att tas. Jag tänkte ta mig ut & leka lite Linné i naturen helt enkelt! Vi har precis packat upp veckans nyheter i butiken: underbara papper från Crate Papers i härliga naturfärger och ljuvliga mönster - passar perfekt till dina vår- och sommarfoton! Plus matchande alfabet, både som stickers och av chipboard - dessa levereras i "konservburkar" som du kan använda som läcker förvaring även till annat. Har även fått in rosa Mimi-väskor Large samt nya väskor från AMM, bl.a. en läcker svart axelväska med rosa foder och gott om plats för ditt scrapbook-projekt, inkl papper, album, pennor och verktyg.

DoubleDo stansmaskiner (495:-) har vi på lager igen, och dessutom ett hundratal olika nya figurstansar för bara 45:-/st. Du vet väl att DoubleDo stansar är kompatibla med de flesta maskiner på marknaden? Och tvärtom såklart! Till ett fantastiskt bra pris. Kommer snart även i webshopen!

Nu på lördag skulle vi ju haft långlördag på hela Danska vägen enligt vårt förra nyhetsmail, men TYVÄRR har detta blivit inställt... Du är däremot hjärtligt välkommen på vårt 6-årskalas tisdagen den 31 juli, då vi som vanligt har MASSOR av specialerbjudanden och festar loss fram till kl 20 på kvällen! Mer info kommer i nästa nyhetsmail, men skriv in datumet i kalendern redan nu!

Som en glad sommarpresent till dig har vi dessutom SÄNKT VÅRA PRISER på nästan alla Fiskars verktyg i butiken! Vi håller på med sänkningen även i webshopen, och du får såklart låga priset om du beställer även där!

Den 5-6 juni samt midsommar 22-23 juni har vi stängt, annars har vi har öppet precis som vanligt i sommar tom den 7 juli, sedan har vi semesterstängt 3 veckor och öppnar alltså den 31 juli igen med KALAS!!!

Den 7 juni har vi för första gången en Skrivarkurs ("Journaling") - vad ska man egentligen skriva i sitt album? Alltså inte HUR man Kalligraferar eller Textar snyggt - detta har vi kurser i vid andra tillfällen till hösten igen (Kalligrafi den 14 oktober kl 10-14 t.ex.) - utan VAD man ska skriva. Det finns en massa tips för hur man kan tänka och underlätta för sig själv, hur man kommer igång och vad som är viktigt att komma ihåg. Det kanske inte alltid är det vi först tänker på... Ett bra sätt att få igång sin skrivarådra är att börja med en rese- eller trädgårdsdagbok i sommar! Till kursen den 7 juni ska du ha med 3 foton: Ett på dig själv, ett på en person som betyder mycket för dig och ett på en plats som är speciell för dig.

Kurser med plats kvar försommaren 2007:

29 maj Baskurs Scrapbook
7 juni Skrivarkurs ("Journaling")
12 juni Baskurs Scrapbook
19 juni Simple Scrapbooking *

Kurserna hålls på Danska vägen 81-83 kl 19-21, om inget annat anges. Till baskurserna i Scrapbook tar du med 6-10 foton, och vi vill veta vilket tema du har på dina foton. Till fortsättningskurser tar du med 10 foton du är beredd att "leka" med, dvs klippa, riva & skära i. Till kurser märkta med * behöver du inte ta med något alls. Allt material ingår i priset, och fika blir det (bara vi hinner...)! Kurspris ovanstående kurser 275:-/person.

Butiken har stängt dessa datum i sommar:
5-6 juni (Svenska flaggans dag)
22-23 juni (Glad midsommar!)
Vecka 28, 29 & 30 (Semester)

För övrigt öppet precis som vanligt tis-fre 10.30-18, lördagar 11-14.

Njut av försommaren!
Gisela
SCRAPBOOK etc.
Danska vägen 81-83
416 59 Göteborg
031-19 21 00
www.scrapbook.se

Inga kommentarer: